Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2020-2021

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.08.01 / ART / E.08 Fundació Miró Mallorca

Món Miró

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
 • Breu descripció de l'activitat

  Recorregut pels diferents espais que integren la Fundació Miró Mallorca: tallers de Joan Miró i sales d'exposició. A partir d'una visita dinamitzada els i les participants s'aproximaran a l'obra de Joan Miró i coneixeran el vessant més humà de l'artista.

   

 • Nivells educatius als quals s'adreça

  Aquesta activitat s'adreça a educació infantil (a partir de 3 anys), educació primària, ESO, FPB, batxillerat, formació professional de grau mitjà i superior, educació especial, educació universitària, educació especial, adults, públic en general, associacions i entitats socials. 
   

 • Aportació de l'Ajuntament

  Les visites seran realitzades per educadores professionals del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca. Hi ha disponible material pedagògic digital i la possibilitat d’assessorament i/o realització d’una sessió de treball prèvia telemàtica adreçada als acompanyants.

 • Horari i lloc d'encontre

  L'activitat s'ofereix els dimecres, els dijous i els divendres en dos torns:


  • 1r torn: de 10 a 11.30 h
  2n torn: de 12 a 13.30 h

   

  Lloc d'encontre i realització de l'activitat: Fundació Miró Mallorca (Saridakis, 29 - 07015 Palma)

 • Observacions / Condicions

  Per a grups d’Educació Infantil l'activitat durarà aproximadament una hora.
  L’alumnat de P3 (3 anys) d’Educació Infantil només podrà realitzar la visita a partir del 12 de gener de 2021
  .

   

  - A cada torn poden assistir simultàniament dos grups classe, amb un màxim de 40 alumnes, distribuïts en dos grups de 20 alumnes i un màxim de 25 assistents per grup (acompanyants inclosos). Si el grup està integrat per més de 25 persones és obligatori fer dos grups.

   

  - El grup ha d'anar sempre acompanyat, com a mínim, d’una persona responsable.

   

  - És imprescindible que si els i les participants tenen necessitats educatives específiques la persona responsable del grup ho comuniqui prèviament a la visita, indicant-ho a l’apartat d’observacions del formulari de reserva o contactant directament amb l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca.

   

  - Es prega la màxima puntualitat el dia i hora de l’activitat per tal de no afectar a altres activitats programades a la Fundació Miró Mallorca.

   

  - El projecte està concebut en tres fases diferents: una primera part de preparació prèvia a l'aula, una segona de visita a l'exposició i una tercera d'aprofundiment a l'aula, que el professorat podrà realitzar amb el material didàctic ofert per la Fundació Miró Mallorca.

   

  - Consideram important la relació amb el professorat i les educadores, per aquest motiu, teniu la possibilitat de realitzar una sessió complementària (prèvia a l’activitat reservada) amb l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca per tractar aspectes concrets de la visita i/o del material complementari. Per a reservar aquesta opció heu d’escollir dins el Programa d’Activitats Educatives l’activitat “E. 05 Encontres amb el professorat”, o bé posant-vos directament en contacte amb el Departament d’Educació i Activitats.

   

  - Teniu a la vostra disposició uns quaderns pedagògics digitals que podeu descarregar de manera gratuïta al web de la Fundació Miró Mallorca.


  - Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 h.

   

  - Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com

   

  PROTOCOL COVID-19: Seguint la normativa sanitària vigent per garantir l’higiene i la seguretat de totes les persones us agrairem que durant la teva visita tengueu en compte les següents mesures:

   

  • L’ús de la mascareta és obligatori per a tots els assitents a partir de 3 anys.
  • Evitau tocar superfícies.
  • Rentau-vos les mans amb freqüència (trobareu gel higienitzant en diversos punts del recorregut).
  • Es recomana l’ús de les escales.
  • Les ràtios queden subjectes a possibles modificacions davant el desenvolupament de la situació sanitària.