Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2022-2023

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

3.02.02 / PROGRAMES / 3.02 Camins escolars a Palma

Camí escolar de Son Gotleu

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

     El camí escolar de Son Gotleu inclou els centres educatius CEIP Joan Capó, CEIP Es Pont, CEIP Gabriel Vallseca, Corpus Christi i Escoleta Sant Josep Obrer.

    La ruta s’estructura entorn el carrer d’Indalecio Prieto, que esdevé la via principal i més llarga, a partir de la qual sorgeixen ramals secundaris que condueixen als diferents centres educatius del barri.

    La llargària total del camí escolar de Son Gotleu són 1275 metres, que s’han revisat des de la perspectiva de la seguretat, reduint els riscos en els desplaçaments a peu i incrementant l’accessibilitat en el sentit que tothom pugui desplaçar-se sense obstacles. S’han rebaixat les voravies, s’han ampliat les entrades a alguns recintes escolars (CEIP Joan Capó i escoleta de Sant Josep Obrer), s’han revisat totes els passos de vianants... . En definitiva s’ha reorientant el pas cap aquells carrers i voravies que reunien majors condicions de seguretat per als vianants.
    Els infants també han fet sortides de valoració de l’entorn de la seva escola i han fet propostes de millora. Tots les valoracions coincideixen en dos punts crítics: la neteja i la manca d’aparcaments per a bicicletes.