Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

D.03.12 / EDUCACIÓ AMBIENTAL / D.03 Espais naturals i natura urbana

Descobrint el corredor verd del PARC NATURAL DE PONENT
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    DESCOBRINT EL CORREDOR VERD DE PONENT és un itinerari inclòs dins del projecte Senderisme i caminades saludables pel Parc Natural de Ponent. Es tracta d'una caminada de baixa dificultat amb la qual coneixerem el Corredor verd de Ponent, això és, la faixa verda que va des de Bellver (el Terreno) fins a les muntanyes de Son Quint (el Parc natural de Ponent), seguint el curs del torrent de Sant Magí. Visitarem Bellver, Sa Teulera, Son Fila nou, Son Fila Vell, Son Muntaner i Son Quint i recorrerem el torrent que neix a Son Vida per anar a desembocar al Jonquet i que porta el nom de la seva parròquia, Sant Magí. Amb aquestes excursions potenciarem la iniciació al senderisme i el coneixement de l'entorn natural de la Serra de na Burguesa de Palma, amb una incidència particular sobre la salut, la cultura, la defensa del medi ambient i del patrimoni i la formació dels infants i joves en el coneixement etnològic, un element que ens permet, en un món globalitzat i en un procés de canvi continuat, entendre la diversitat de cultures, tradicions i maneres d’entendre la vida a través de l’etnologia, que no només ens mostra les diferents formes de vida dels col·lectius sinó, especialment, les similituds i els punts en comú que trobem fins i tot en les cultures més allunyades. 
     

  • Contacte

    Per a més informació de la reserva i/o inscripció, contactau amb ASSOCIACIÓ SON QUINT-PARC NATURAL DE PONENT. Responsable: Joan J. Prats Marí. Telèfon: 630494964. Correu electrònic: parcnaturaldeponent@gmail.com - Pàgina web: parcnaturaldeponent.wordpress.com/ 

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    L'activitat va adreçada a: educació secundària obligatòria, batxillerat, FPB, cicles formatius de grau mitjà i superior, educació d'adults, educació universitaria, professorat i públic i associacions en general.  

  • Horari i lloc d'encontre

    Segons la caminada el punt de trobada pot variar. Normalment, els punts de trobada seran o el Centre de recepció de visitants del castell de Bellver o el Parc Municipal de Son Quint-Son Muntaner a la seva entrada pel carrer Miquel Lladó -Pont de fusta- (coordenades Google Maps: 39.5851164,2.6105521).

    Línia 7 - Aturada Son Quint/Son Muntaner.

  • Preu de l'activitat

    - DESCOBRINT EL CORREDOR VERD DE PONENT (activitat de mig dia - 3 hores): 3 € per alumne/participant. 

     

  • Observacions / Condicions

    El preu de l'activitat és per alumne. L'activitat s'ofereix cada dimecres de 10 a 13 h durant tot el curs escolar. No es recomana fer grups de més de 60 persones. Cada 20 alumnes és necessari l'acompanyament d'un professor. Segons necessitats, s'afegirà un segon monitor de la nostra entitat, sense incrementar el preu de l'lactivitat. E preu és d'1€ per participant.