Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.13.1 / ART / E.13 6a Galeria d'Art i taller

6a: 40 anys d'art i cultura
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
  • Breu descripció de l'activitat

     Es tracta d'una visita als dos espais de 6a, tant la galeria com el taller.

    En l'espai galeria ens centrarem en la mostra que hi hagi en el moment, on s'impartirà una xerrada per tal que els alumnes entenguin el context i la importància de l'existència de la Casa 6A, amb una especial atenció a Mallorca, terra de grans creadors contemporanis. La Casa 6A és presentada com a espai de creació, recerca i exhibició d'art. Es remarcarà la importància que tenen les tècniques d'estampació tradicional, posant-les en relació amb les actuals xarxes socials i altres mitjans de comunicació. Convidarem l'alumnat a l'expressió d'opinió lliure, per a que puguin entendre i percebre l'art com un mitjà expressiu, amb el que han pogut connectar o no.

    En l'espai taller l'alumnat tindrà l'oportunitat de veure el procés, recerca i/o manipulació de materials per part de l'equip tècnic, que s'estigui desenvolupant en el moment de la visita. Es podran veure les premses d'estampació utilitzades avui en dia i s'introduirà l'antecedent de les tipografies mòbils per a la producció artística, sempre fent servir el contrapunt de les actuals tecnologies i mitjans d'expressió d'estampació desenvolupades avui dia a través d'un exemple paradigmàtic de la creació contemporània a Palma. Així mateix l'alumnat podrà convertir-se per un instant en impressors tradicionals fent una impressió artesanal d'un text compost amb tipografia mòbil, gràcies a l'ús d'una antiga premsa Boston.

    En tot moment el guia convidarà a l'intercanvi d'impessions, pensaments i opinions de l'alumnat, per establir el diàleg necessari entre l'art, la tècnica i les noves generacions.

  • Contacte

     Per a més informació podeu telefonar a 6a Galeria d'Art al telèfon 971 713 981 o al correu electrònic contacte@6agaleriaart.com

  • Nivells educatius als quals s'adreça

     Activitat dirigida a educació secundària, batxillerat, formació professional i educació d'adults.

  • Horari i lloc d'encontre

     L'activitat es pot realitzar el dimarts, en tres torns (10:00, 11:00 i 12:00) amb un grup classe i té una durada d'una hora.

    L'adreça de 6a Galeria d'Art és al carrer de la puresa, 8, Palma.

  • Preu de l'activitat

     L'activitat és guiada i gratuïta.