Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2019-2020

Tema:  Nivell educatiu:  Nom activitat:
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

2.04 / SERVEIS / 2 SERVEIS

PATRONAT MUNICIPAL D'ESCOLES D'INFANTS

STARS
(0 valoracions)
 • Termini de presentació de sol·licituds

  PROCÉS ESCOLARITZACIÓ 2020-21

  NOU CALENDARI DEFINITU DEL PROCÉS D'ADMISSIÓ I MATRICULACIÓ:

  Presentació de la sol•licitud: del 14 de maig al 5 de juny

   

      

  ATENCIÓ!!

  RECORDAU: DEMÀ DIA 5 DE JULIOL ÉS EL DARRER DIA PER FER EL TRÀMIT TELEMÀTIC I PER LLIURAR LA DOCUMENTACIÓ JUSTIFICATIVA QUE INDIQUI EL MATEIX TRÀMIT TELEMÀTIC. 

  S'ha de demanar cita prèvia A LES OFICINES del PMEI 971 22 59 94

   

   

   

  Sorteig de la lletra de desempat: 15 de juny
  Publicació de les llistes provisionals: 18 de juny
  Reclamacions: del 19 al 23 de jnuy
  Llistes definitives: 3 de juliol
  Matrícula: del 6 al 17 de juliol


     

   

   

  AQUÍ TENIU EL LLIBRE D'INFORMACIÓ DEL PMEI DEL CURS 2020-21 (conté informació sobre les escoles, els barems de puntuació de la sol·licitud de plaça, les quotes, etc.) per veure'l només heu de clicar sobre la imatge.

  Per concretar la documentació justificativa del barem de puntuació seguiu el següent enllaç:                                            

  p_activitats/fotos/Documentació justificativa per acreditar els criteris de de barem(1).pdf

   

  AQUÍ TENIU L'ENLLAÇ PER INICIAR EL TRÀMIT DE SOL·LICITUD DE PLAÇA A UNA ESCOLA D'INFANTS DEL PMEI PEL CURS 2020-21 

  www.caib.es/sites/primerainfancia/ca/procas_descolaritzacia_2020-21/

  ATENCIÓ (!!) Si en acabar de fer el tràmit telemàtic l'aplicació vos indica que telefoneu al centre educatiu per demanar cita per lliurar documentació en paper; en el cas de les ESCOLES DEL PMEI la cita s'ha de demanar A LES OFICINES 971 22 59 94.

   

  Declaració responsable: en el cas que hageu fet la sol·licitud amb DNI+Núm mòbil (NO amb Cl@ve, ni GestIB, ni usuari Caib) i només un dels progenitors acudeixi presencialment a formalitzar la sol·licitud heu de portar signada aquesta declaració responsable:

  p_activitats/fotos/2a_DECLARACIÓ RESPONSABLE curs 20-21.doc (català)

  p_activitats/fotos/2b_DECLARACION RESPONSABLE curso 20-21.doc (castellà)

   

   

   

 • Observacions / Condicions

   DARRERES NOTÍCIES

        

  Davant la situació d'emrgència sanitària generada per la propagació del virus COVID-19 i, com a conseqüència, el tancament dels centres educatius com a mesura de prevenció, les Escoles d'Infants PMEI volem continuar sent un servei actiu per a la comunitat i oferir els recursos que tenim a l'abast en aquests moments tan difícils.

  Reprenem el projecte Escudella iniciat aquest curs escolar, oferint a les famílies els menús diaris de l'escola, cuinats i elaborats amb productes saludables, per tal de poder continuar oferint una alimentació variada i equilibrada. Es preveu l’inici aquesta iniciativa a partir del mes de juny.

   

  Per a més informació clicau a la imatge d'Escudella i vos podreu descarregar el document explicatiu.

   

  Per a més aclariments podeu contactar amb el PMEI, al telèfon 971225994 extensió 1623

   


   

   

  Com ja s'havia previst, la situació excepcional en la què estam afecta a diferents aspectes; aquí teniu les darreres informacions en relació a: pagament de les quotes i restabliment de l'activitat educativa presencial

  Reinici de l'activitat educativa presencial

   

   

   

   

   

   

  30/04/2020 - El Govern de les Illes Balears està treballant en el document per a pautar el desconfinament dels centres educatius i, en particular, dels centres de 1r cicle d'educació infantil.

  Quan el PMEI rebi les instruccions oficials respecte del procediment i terminis per dur a terme l'adaptació dels centres educatius a la nova normalitat.


   

  02/05/2020 - Des de la Conselleria d'Educació, ens comuniquen que s'està treballant en un document per a la reobertura dels centres educatius dia 25 de maig, tenint molt en compte les especificitats del centres de primer cicle d'educació infantil.

  ATENCIÓ (!!) ja ens han avançat que: l'aforament dels centres es veurà reduït i en principi (a l'espera de la publicació de les instruccions) només podran sol·licitar la reincorporació les famílies en què els dos progenitors realitzin treball presencial, sense possibilitat alguna de teletreball i que la jornada laboral d'ambdós coincideixi amb l'horari d'apertura dels centres educatius. 

  Així com es publiquin les instruccions oficials de la Conselleria d'Educació el PMEI procedirà a estudiar l'adaptació dels centres.

   

  27/05/2020 - Ahir es va publicar la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 25 de maig de 2020 per la qual s’aprova el Protocol per a la fase 2 del procés de desescalada progressiva per als centres educatius no universitaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears; actualment el PMEI ha procedit a estudiar l'adaptació dels centres en funció d'aquesta resolució.

   

  04/06/2020 - El PMEI començarà amb el retorn dels infants als centres a partir de la tercera setmana de juny; ho farà  de manera esglaonada, en funció del sondeig realitzat a les famílies. 

   

  Pagament de quotes


  El PMEI no cobrarà la quota del mes d'abril, ni la del mes de maig.

  Pel que fa la quota corresponent a la segona quinzena de març: es procedirà a fer el retorn, mitjançant transferència bancària, durant la darrera setmana de juny. 

   

   

   

   

 • Horari i lloc d'encontre

    

   

   

   

   

  COMPARTIM AMB LES FAMÍLIES

   

  Obrim aquest nou espai per acostar-nos, encara que sigui virtualment, a les famílies i infants de les escoles del PMEI i a la resta de famílies a les qui pugui interessar.

   

  Les escoles d'infants vos tenen molt presents i cada una d'elles ha preparat propostes pensant en voltros; així, durant aquestes setmanes que no ens podem veure, compartirem una idea nova cada 2 dies lectius.

   

  En la línia del Projecte d'Alimentació saludable que segueix el PMEI, aquesta setmana hem escollit per compartir amb voltros una situació quotidiana de l'Escola d'Infants Son Roca. 

   

  (!) Recordar-vos, una vegada més que per qualsevol cosa els telèfons i adreces de correu electrònic de les escoles estan oberts i disponibles per atendre-us; el telèfon general del PMEI també continua a la vostra disposició.

   

   

    

   

   

   

   

   

   

    

     

  Per altra banda, amb la mateixa línia temàtica d'alimentació saludable, vos facilitam el document: Sugerencias de alimentación durante el confinamento, elaborat pel Organismo Autónomo Escuelas Infantiles de Pamplona; només heu de clic a sobre la imatge per accedir a la informació.

   

   

   

   

   

   

  "CANTEM: 49 cançons, escoltau-les, ballau-les, cantau-les, compartiu-les i gaudiu-les".

   

  Per tal de facilitar més recuros a les famílies, la Regidoria d'Educació posa a la vostra disposició l'edició en format digital del llibre Cantem (format imprès 2008).

   

  Dins el mateix document pdf, a cada pàgina, trobereu l'àudio de la cançó, només s'ha de clicar a l'icona per escoltar-la!

   

   

   

   

   

   

 • Breu descripció de l'activitat

   

  L'educació dels infants és l'objectiu principal que es proposa el Patronat Municipal d'Escoles d'Infants de l'Ajuntament de Palma, oferint una qualitat psicopedagògica i sanitària i compensant les possibles desigualtats socials existents.
  Des de l'any 1979 en què fou creada aquesta fundació pública municipal, el Patronat ha anat ampliant els seus serveis i millorant l'oferta educativa. Així, avui en dia es poden oferir places per a infants que pateixen alguna disminució física o psíquica, gràcies al conveni que en el seu moment es va signar entre l'Ajuntament i el Ministeri d'Educació i Cultura. També es compta amb el Gabinet Tècnic de Sanitat de l'Ajuntament de Palma, que vetlla per la bona nutrició i la salut dels infants.

  Com a entitat dedicada a l'activitat docent, el Patronat ha volgut contribuir a la normalització lingüística i, per tant, du a terme un programa d'ensenyament en català a cada una de les 12 escoles.

  Inscripcions i matriculacions i gerència:
  Plaça Nova de la Ferreria, 2, Planta Baixa - 07002 Palma
  Tel. 971 22 59 00. Fax: 971 72 89 04. 

   e-mail: escolesinfants@palma.es

    

  Escoles Municipals d'Infants, Quines són?

  El Patronat Municipal d'Escoles d'Infants gestiona i administra 11 escoles per a infants de 0 a 3 anys.
  Escola d'Infants Son Roca
  C/ Cap del Pinar, 2
  Tel. 971 79 06 56
  Escola d'Infants S'Arenal
  C/ Gaspar Rul·lan, núm. 3.
  Tel. 971 26 52 53
  Escola d'Infants Santa Catalina
  C/ Despuig, núm. 10.
  Tel. 971 73 73 95
  Escola d'Infants Ciutat Antiga
  C/ Jaume Lluís Garau, núm. 4.
  Tel. 971 71 14 50
  Escola d'Infants Santa Creu
  C/ de Sant Pere, núm. 25.
  Tel. 971 71 59 39
  Escola d'Infants Maria Mut i Mandilego
  C/d'Amer, 53.
  Tel. 971 24 11 48

  Escola d'Infants Can Alonso
  C/Arxiduc Lluís Salvador, 83
  Tel. 971 751 975

  Escola d'Infants Son Fuster Nou
  C/Gabriel Alzamora, 33 (Son Cladera)
  Tel. 971479 700

  Escola d'Infants Son Ferriol
  C/Escola Nacional, 60
  Tel. 971 426 900

  Escola d'Infants Es Molinar
  C/Llucmajor, 87
  Tel. 971 277 653
  Escola d'Infants Son Espanyolet
  C/Ramiro de Maeztu, 2
  Tel. 9
  71 738 167

  Escola d'Infants Verge de la Salut
  C/General Riera, 65
  Tel. 97
  1 754 750

  En aquesta darrera escola d'infants, el PMEI tan sols gestiona la sol·licitud de plaça, matriculació i cobraments de les mensualitats.L'equip professional depen de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats.


  Com són?
  En aquestes escoles, a partir de la seguretat física i emocional, l'infant és protagonista del seu procés educatiu.
  A cada escola l'equip educatiu, juntament amb l'equip d'atenció primària de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats, planifiquen l'educació dels infants, vetlant per un creixement personal harmònic.
  La llengua ambiental és la llengua catalana, propia de les Illes Balears.
  Oferten places per a infants amb necessitats especifiques de suport educatiu.
  El personal de cuina de cada escola elabora la cuina diària.
  Les quotes mensuals que es paguen estan en funció dels ingressos familiars. També hi ha quotes reduïdes per a aquelles famílies amb una situació econòmica desfavorable.
  Els espais estan adequats a les necessitats dels infants.

   

 • Observacions / Condicions

  Què és el registre municipal d'escoles d'infants de Palma (RMEI)?
  Són escoles d'infants privades de Palma que reunint uns determinants requisits ofereixen als infants matriculats en el centre la possibilitat de sol·licitar la subvenció denominada Bo Escolar
  Què és el Bo Escolar?
  És una ajuda destinada a subvencionar les despesses d'ensenyament d'aquells infants que, empadronats al municipi de Palma, es trobin en situació socioeconòmica desfavorable.
  Qui el pot sol.licitar?
  Els pares, mares o tutors legals d'infants menors de 3 anys matriculats en aquelles escoles d'infants que estiguin inscrites en el registre municipal.
  Quan i on el poden sol·licitar?
  Es pot sol·licitar i presentar a la mateixa escola,  abans del 13 de setembre. Les respectives escoles d'infants facilitaran la documentació adient. L'entrega de l'ajut es fa, amb caracter retroactiu.

  Relació d'escoles d'infants inscrites en el Registre Municipal del Bo Escolar, curs 19-20

  Bo Curs 19/20 Informació Famílies

   

  Mapa de les escoles del Bo escolar

 • Documentació/Material didàctic/Impresos

  Sol·licitud de plaça / Solicitud plaza
  - Adreçat a: professors, alumnes, general
  - Descarregar:
       

  MENÚS 2018-2019
  - Adreçat a: general
  - Descarregar:
       MENU_2N_TRIMESTRE_19_20_web.pdf

  - Adreçat a: general
  - Descarregar: