Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2023-2024

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.08.01 / ART / E.08 Fundació Miró Mallorca

Món Miró

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    Recorregut pels diferents espais que integren la Fundació Miró Mallorca: tallers de Joan Miró i sales d'exposició. A partir d'una visita dinamitzada els i les participants s'aproximaran a l'obra de Joan Miró i coneixeran el vessant més humà de l'artista.

     

  • Contacte

    Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 h.

    Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    Aquesta activitat s'adreça a educació infantil (a partir de 3 anys), educació primària, ESO, FPB, batxillerat, formació professional de grau mitjà i superior, educació especial, educació universitària, educació d'adults, públic en general, associacions i entitats socials. 
     

  • Aportació de l'Ajuntament

    L’activitat serà conduïda per educadores professionals del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca. Hi ha disponible una maleta pedagògica en préstec gratuït i la possibilitat d’assessorament i/o realització d’una sessió de treball prèvia telemàtica adreçada als acompanyants.

  • Horari i lloc d'encontre

    L'activitat s'ofereix els dimecres, els dijous i els divendres en dos torns:


    • 1r torn: de 10 a 11.30 h
    2n torn: de 12 a 13.30 h

     

    Lloc d'encontre i realització de l'activitat: Fundació Miró Mallorca (Saridakis, 29 - 07015 Palma)

  • Observacions / Condicions

    Per a grups d’Educació Infantil l'activitat durarà aproximadament una hora.
    L’alumnat de 4t d’educació infantil (3 anys) només podrà realitzar la visita a partir del 8 de gener de 2024.

    - A cada torn poden assistir simultàniament dos grups classe, amb un màxim de 25 assistents per grup (acompanyants inclosos). Si el grup està integrat per més de 25 persones és obligatori fer dos grups.

    - El grup ha d'anar sempre acompanyat, com a mínim, d’una persona responsable.

    - És imprescindible que si els i les participants tenen necessitats educatives específiques la persona responsable del grup ho comuniqui prèviament a la visita, indicant-ho a l’apartat d’observacions del formulari de reserva o contactant directament amb l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca.

    - Es prega la màxima puntualitat el dia i hora de l’activitat per tal de no afectar a altres activitats programades a la Fundació Miró Mallorca.

    - El projecte està concebut en tres fases diferents: una primera part de preparació prèvia a l'aula, una segona de visita a l'exposició i una tercera d'aprofundiment a l'aula, que el professorat podrà realitzar amb el material didàctic ofert per la Fundació Miró Mallorca.

    - Consideram important la relació amb el professorat i les educadores, per aquest motiu, teniu la possibilitat de realitzar una sessió complementària (prèvia a l’activitat reservada) amb l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca per tractar aspectes concrets de la visita i/o del material complementari. Per a reservar aquesta opció heu d’escollir dins el Programa d’Activitats Educatives l’activitat “E.05 Encontres amb el professorat”, o bé posant-vos directament en contacte amb el Departament d’Educació i Activitats.

    - Teniu a la vostra disposició una maleta pedagògica en préstec gratuït que es lliurarà a la Fundació Miró Mallorca, prèvia petició per part del professorat. Cal tenir cura i conservar degudament el material en préstec lliurat. Igualment, es prega puntualitat a l’hora de tornar-lo.

    - Per qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant el correu electrònic educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420 de 8.30 a 15h.

    - Per més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com