Tancar
Regidoria d'Educació
Plaça Nova de la Ferreria, 2 - 07002 - Palma
tels. 971 449 447/8 - 971 449 4406
FAX: 971 449 429

Veure la Regidoria d'educació a un mapa més gran
Tancar
Suggeriments i reclamacions
Nom:
Email:
Escriu la teva suggerència
Identificació centres

Programa d'Activitats Educatives 2024-2025

Nivell educatiu:  Nom activitat: Bloc temàtic: 
Tria per tipus d'activitat:     Totes Gratuïtes De pagament
Tria per disponibilitat:     Totes Per a pobles

E.08.04 / ART / E.08 Fundació Miró Mallorca

Performàticament Miró
*** Activitat nova ***

STARS
(0 valoracions)
*Permesa la reserva també a pobles*
  • Breu descripció de l'activitat

    Activitat adreçada a alumnat de 3r cicle de primària, secundària, cicles formatius i universitat.

    Visita-taller vivencial dividida en 2 blocs:

    • Una primera part, en què visitarem els dos tallers de Joan Miró i ens aproximarem de forma dialogada a la seva vida i obra.

    • Un segon bloc, que es desenvoluparà a l'interior de les sales expositives, en què realitzarem activitats vinculades amb l'art d'acció o performance, el joc, l'atzar i l'experimentació artística, i que ens aproximarà als processos creatius de l'artista i a l'exposició vigent "Miró, 1983".

  • Horari i lloc d'encontre

     L’activitat s’ofereix els dijous, de 10 a 13 h:

    1r bloc: de 10 a 11 h
       (PAUSA PER A BERENAR)
    2n bloc: de 12 a 13 h

  • Nivells educatius als quals s'adreça

    Activitat adreçada a l'alumnat de 3r cicle de primària, secudària, batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior, FPB i universitat.

  • Aportació entitat

    Les visites seran realitzades per l'equip educatiu del Departament d’Educació i Activitats de la Fundació Miró Mallorca. Hi ha disponible material pedagògic digital i la possibilitat d’assessorament i/o realització d’una sessió de treball prèvia telemàtica adreçada als acompanyants.

  • Contacte

     - Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l'adreça electrònica educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 h.

    - Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com

  • Observacions / Condicions

     - Aquest projecte està integrat per 2 blocs d'activitats: visita + taller vivencial, i, per tant, és obligatori per a qualsevol centre interessat realitzar ambdós blocs.

    - A cada franja horària hi podran assistir simultàniament 2 grups classe, amb un màxim de 25 assistents per grup classe (és a dir, un total de 50 alumnes per franja horària). Si el grup classe està integrat per més de 25 persones és obligatori fer dos grups.

    - Un grup començarà pel bloc 1 i l'altre grup pel bloc 2. Després de la pausa es farà l'activitat a la inversa.

    - Si un centre ho sol·licita la pausa per a berenar pot ser més breu, amb un mínim de 40 minuts entre ambdós blocs.

    - Cada grup classe ha d'anar sempre acompanyat, com a mínim, per una persona responsable.

    - És imprescindible que si els i les participants tenen necessitats educatives específiques la persona responsable del grup ho comuniqui prèviament a la visita, indicant-ho a l’apartat d’observacions del formulari de reserva o contactant directament amb l’equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca.

    - Es prega la màxima puntualitat el dia i hora de l’activitat per a no afectar altres activitats programades a la Fundació Miró Mallorca.

    - El projecte està concebut en tres fases diferents: una primera part de preparació prèvia a l'aula, una segona de visita a l'exposició i una tercera d'aprofundiment a l'aula, que el professorat podrà dur a terme amb el material didàctic ofert per la Fundació Miró Mallorca.

    - Consideram important la relació amb el professorat i les educadores. Per aquest motiu, teniu la possibilitat de realitzar una sessió complementària (prèvia a l’activitat reservada) amb l'equip educatiu de la Fundació Miró Mallorca per a tractar aspectes concrets de la visita i/o del material complementari. Per a reservar aquesta opció heu d’escollir dins el Programa d’activitats educatives l’activitat “E.05 Encontres amb el professorat” o bé posar-vos directament en contacte amb el Departament d’Educació i Activitats.

    - Teniu a la vostra disposició una maleta pedagògica en préstec gratuït que es lliurarà a la Fundació Miró Mallorca, prèvia petició per part del professorat. Cal tenir cura del material en préstec lliurat i conservar-lo degudament. Igualment, es prega puntualitat a l’hora de tornar-lo.

    - Per a qualsevol consulta podeu contactar amb l'equip educatiu mitjançant l’adreça electrònica educacio@miromallorca.com o telefonant al 971 701 420, de 8.30 a 15 h.

    - Per a més informació podeu visitar el nostre web: www.miromallorca.com